VAN / GEVAŞ - Hasbey İlkokulu

Ock

15 tatilde çocuklarımıza güzel temmenni ve dileklerle karnelerini dağıtımını yaptıktan sonra öğretmenlerimizle beraber bir yemek organizasyonu gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuzda özellikle Beden Eğitimi ve Serbest Etkinlikleri derslerinin   daha enerjik ve de verimli geçebilmesi adına sınıflar arası çeşitli spor müsabakaları düzenlenerek çocuklarımız için okul ortamlarında kendilerini daha zihnde  olmasını  sağlayacak ,enerjilerini harcayabilecek fırsatlar sağlanmaktadır.

Ock

Akademik sosyal ve kültürel alanlarda dezavantajlı durumda olabilecek öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin çalışma ortamları, ev ortamları, aile ilişkileri yerinde gözlemlendi.

Ock

Öğrenci velilerimizden  herhangi bir ücret talep edilmeksizin  okulumuza has özel yapılan okul kıyafetlerinin kazandıırlmasında çok büyük katkıları olan başta Atakan AKKAŞ öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimize ayrıca finansman desteklerini esirgemeyen Tiryaki Holding A.Ş ye sonsuz sükranlarımızı sunuyoruz.

Ock

Okulumuzda yapılacak olan  çalışma ve projelerle bir önceki yılın eğitim-öğretim yılı değerlendirildi. Ardından öğretmenlerimiz ve velilerimizle öğrencilerimizin genel durumları hakkında görüşmelerde bulunuldu.